KLIK OP TITEL OM HELE ARTIKEL TE LEZEN.
In het NRC stond 26 augustus een column over werkstress van Ben Tiggelaar met de titel: Werkstress? Simpele trucs werken het best.
Op een pragmatische manier vertelt hij over een paar basisprincipes uit de mindfulness. Hij noemt het natuurlijk geen mindfulness maar refereert aan de psychologie.
Uiteindelijk maakt het ook niet uit welke naam je het beestje geeft als je maar van je (werk)stress afkomt, nietwaar!

Cursus Mindfulness geeft handvatten tegen werkstress

Ervaar jij net als Ben Tiggelaar ook werkstress en wil je nog meer of nog beter weten hoe je daar mee om kunt gaan, meld je dan aan voor de cursus Mindfulness. In 8 bijeenkomsten van twee uur plus twee terugkomdagen, ben jij de master van jouw stress.

Dus: Wil jij weten hoe jij het best met je stress om kunt gaan? Bel me om een afspraak (06 54775574) te maken of meld je direct aan.

Ik werk in kleine groepen van hooguit zes personen terwijl gangbaar tussen de tien en veertien mensen is.

Weer positief in het leven staan

Verder: Super workshop op 9 en 11 september en over onze ingebakken negativiteitsfouten waardoor wij mensen altijd het slechte/mindere/verkeerde/foutieve zien terwijl we geen oog hebben voor de positieve zaken, die veel vaker voorkomen.
Een heerlijke workshop en een prima terugkomdag van de mindfulnesscursus, waarin je je eigen negativiteitsfouten niet alleen zichtbaar krijgt maar er ook van loskomt. En dat maakt je een stuk gelukkiger.
Ben Tiggelaar is gedragsonderzoeker, trainer en publicist. Hij schrijft elke week in het NRC over management en leiderschap. Lees hier zijn hele column