“Ik wilde het jaar op een fijne manier afsluiten en heb ervoor gekozen om dit met mediteren te doen. Voor mij was het best wel even wennen. Ik ben nogal aards en had geen zin in “zweef” gedoe. Mijn bedoeling was om die dag te leren meer bij mijn gevoel te komen. Het eindresultaat was dat het totaal niet zweverig was, de lunch heerlijk was, de medecursisten heel gezellig en open en ik bij mijn gevoel kon komen. Kortom, ik ben heerlijk uitgerust het nieuwe jaar ingegaan. Dus Janny, dank je wel!”

Trudy

“Het is stil in mijn hoofd, dat geratel is voorbij. Ik word er helemaal gelukkig van. Nooit beseft hoe druk het was in mijn hoofd.”

Rianne

“Ik was een echte workaholic. Sinds de dagelijkse beoefening van Mindfulness is er veel in mijn leven veranderd.”

Peter

“Kun je het los laten was de vraag? Zo simpel! Ik kon het los laten, ik kon alles los laten, ik was vrij om alles te doen.”

Rob

“Janny bedankt! Ik heb de touwtjes weer in handen. Alleen nog maar luisteren naar mezelf. En dit voelt zo goed.”

Ellen

“Wij hebben enorm genoten van onze meditatiedag. Hoewel we Janny van tevoren niet kenden, was de sfeer meteen prettig en vertrouwd. We hebben een hele dag in alle rust kunnen mediteren. Het was heerlijk om in een drukke periode, vlak voor kerst, even afstand te kunnen nemen van de hectiek van alledag in een omgeving die vanzelf al voor rust en ontspanning zorgde. Janny heeft ons op een prettige manier begeleid bij de verschillende vormen van meditatie. Ook de heerlijke lunch heeft bijgedragen aan de goede herinneringen aan die dag. We kijken er met een fijn gevoel op terug.”

Anny en Martien

“Ik kijk met veel plezier terug op de mindfulness workshop. Janny legt op een hele fijne, duidelijke en warme wijze uit (plezierige stem) en ik heb haar begeleiding bij de oefeningen als heel professioneel ervaren. De opbouw met de verschillende oefeningen en ook de diversiteit zorgen ervoor dat de dag voorbij vliegt. De oefeningen zijn gemakkelijk en praktisch toepasbaar. Leuk is om te vertellen dat ik ook daadwerkelijk nu dagelijks met het geleerde aan de slag ben en dat mij dat qua lichaam en geest echt goed doet. Een aanrader!”

Roger

“Heerlijk een hele dag bijkomen, er alleen maar zijn voor jezelf. Dit zou ik wel iedere week willen. De begeleiding op deze dag is zalig, niks moet en alles mag. Ik voel me helemaal zonder zorgen, mijn lichaam is lekker warm geworden, ik stroom van energie van top tot teen en oog 10 jaar jonger. Dankjewel Janny!”

Anneke