Het kan niet anders dan dat de Dalai Lama mijn Daily Thoughts leest. Gisteren schreef ik dat het leven een grote echoput is, alles wat je er in roept krijg je drievoudig weer terug en lees nou eens wat ik vandaag van hem op Facebook tegenkom:

“I am not interested, my friend, in your religion or if you are religious
or not. What really is important to me is your behavior in front of your
peers, family, work, community, and in front of the world.
Remember, the Universe is the ECHO of our actions and our thoughts”. Dalai Lama

“Het interesseert me niet welk geloof je hebt, mijn vriend, en ook niet of je uberhaupt wel gelovig bent. Wat ik belangrijk vind is hoe jij je gedraagt naar je collega’s, familie, werk en omgeving toe. Hoe jij je gedraagt voor het oog van de wereld. Want vergeet dit nooit: het universum is de ECHO van jouw acties en gedachten.”
Dalai Lama.

Zeg nou zelf! Het kan toch niet anders.