Workshop Train je brein op 1 april, terugkomdag of kennismaking

Datum: 01/04/2017
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: 195,00
Locatie: Brightnezz trainingscentrum


Voel je je moe, heb je geen energie meer, ben je de hele tijd ziek of onderweg? Kom dan de workshop Train je brein volgen! Je kunt de workshop Train je brein op 1 april zowel als een terugkomdag of kennismaking zien.

Je traint die dag je brein zodat het denken niet steeds met je op de loop gaat. Nieuw onderzoek toont aan dat je brein trainen, mindfulness en meditatie niet alleen over je denken gaat.  Stress, burn-outklachten, innerlijke onrust begint en eindigt in je lichaam.

Oud-cursisten kunnen dit ook als een terugkomdag beschouwen! Je kunt je hier AANMELDEN!

Kleine tip van de sluier

Er is een constante communicatie gaande tussen lichaam en geest: als je geest gestrest is, reageert je lichaam en andersom. Als je met je brein werkt, verander je automatisch je lichaam. Tot aan de micro-organismen in je darmen aan toe. Met behulp van mindfulness  en meditatie bevorder je zowel je lichamelijk als geestelijk welzijn.

Heb je een zwak immuunsysteem, dan reageert  je lichaam niet zoals je mag verwachten. Nieuw onderzoek stelt dat je brein trainen helpt om je immuunsysteem weer een flinke oppepper te geven.

Een van de manieren om dat te doen is je bewust worden van je lichaam. Mindfulness helpt daarbij onder andere met de 3-minutenmeditatie. Het ontspant je lichaam van top tot teen.

Kom maar eens een themadag Train je brein doen, dan kun je het zelf ervaren. Aanmelden kan HIER!