Seminar Energiemanagement
22 oktober,  9.30-17.00 uur
Word jij geleefd door je agenda? Functioneer je op alleen nog maar op de automatische piloot? Loopt je accu steeds vaker leeg? Duurt het steeds langer voordat je weer fit bent? Krijg je ook steeds meer lichamelijke stressklachten?
Kun je je nog maar moeilijk concentreren? Pieker je veel? Voel je je niet fit?
Merk je ook dat de manier waarop het bedrijf loopt of het in je baan werkt, alles te maken heeft met jouw energie, efficiëntie en productiviteit?
Journalist in opleiding, de 23-jarige Pim Brasser, heeft dit ook allemaal meegemaakt maar kwam voor zijn gevoel toch vanuit het niets met een burn-out thuis te zitten. Hij herkende de signalen niet. Hij zit nu inmiddels drie maanden thuis en het gaat redelijk volgens eigen zeggen. “Zolang ik op mijn kamer zit, gaat het redelijk, maar als ik een paar dagen achter elkaar iets onderneem gaat het weer helemaal fout. Dan heb ik niet eens de energie om een gesprek te voeren, geen zin om How I Met Your Mother te kijken en zelfs de melancholische liedjes van Spinvis brengen geen troost. Ik ben rusteloos maar doodmoe en mijn hele lichaam staat onder stress. Ik kan niets, en zelfs nietsdoen is al te veel.”
Het kostte hem meer dan een maand om überhaupt uit te vinden hoe een burn-out werkt. “Mede dankzij mijn psycholoog kreeg ik het door. Ik moest vooral elke mentale inspanning en prikkel mijden. Dat hield in: heel vaak op bed liggen, soms een serie kijken, maar dan alleen simpele komedies, af en toe lezen, maar wel een detective, zeker geen literatuur”, legt hij uit.
Lees hier het hele verhaal van Pim Brassers.  https://www.mindshakes.com/mijn-burn-out-zou-ook-jou-kunnen-overkomen/
Wil jij een burn-out voorkomen?
Wil je een burn-out voorkomen, investeer dan in jezelf en/of in je medewerkers. Want het menselijk kapitaal is cruciaal voor het voortbestaan van een gezond bedrijf?
Wil jij die stress die je verlamt, moe maakt en opjaagt ombuigen in een gezonde spanning die je drive en energie geeft?
Wil jij niet wachten tot het te laat is maar preventief aan de slag gaan?
Ja? Dan is het SEMINAR ENERGIEMANAGEMENT op
22 OKTOBER 9.30-17.00 helemaal iets voor jou
Bel 06 54775574 als je interesse hebt of meld je direct aan!
SEMINAR ENERGIEMANAGEMENT 22 OKTOBER 9.30-17.00
Voor meer informatie over het seminar Energiemanagement, kijk dan HIER of HIER
Graag tot de 22e!